IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейство Бекъм събира тен на Бахамите

17 август 2018 13 20

Дейвид и Виктория качиха снимки в Instagram

Източник: Instagram

Източник: Instagram

"Красиви лица и красиви места. Весела почивка". Това написа Дейвид Бекъм в профила си в Instagram, където качи снимки oт семейната почивка на Бахамите. 

Докато отмаря на плажа, бившият футболист е направил страхотни портрети на Харпър, Ромео, Круз и Бруклин. Най-хубав е на малкото момиченце. То е с розов бански и боя в същия цвят по бузките, като се усмихва чаровно на камерата. Бруклин, който е най-големият, е уловен без риза, носейки чиния със суши в ръка. Ромео е сниман в цял ръст, на фона на палми, докато Круз се смее самодоволно, държейки коктейл. 

Бекъм качи снимките на четирите си деца само ден след като съпругата му Виктория се похвали с няколко техни снимки.  От постовете на двамата съпрузи личи, че семейството си прекарва страхотно на това райско кътче. 

По-рано тази седмица Дейвид, Виктория и децата им прекараха цял ден заедно с индонезийски деца и представители на местна фондация, която подкрепят финансово.

Още снимки може да видите в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари