Салма Хайек украси корицата на италианското сп. GQ. Актрисата участва в разкошна фотосесия на модния фотограф Ален фон Увърт, като също така даде и интервю пред изданието. „Искам най-доброто“, заявява брюнетката.

Подробности около интервюто не се разкриват, но вече е ясно, че голяма част от него е посветено на... футбола. Салма и съпругът й се оказват активни футболни фенове.

Когато мексиканците напуснаха световното малко се разстроихме. Все пак не сме американци, за които най-важното е победата. Просто се радвахме на красивата игра".

Друга засегната важна е киното и скандала, свързан с Харви Уайнстийн. Актрисата сама призна, че е била сексуално тормозена от продуцента пред New York Times миналата година. Сега актрисата разказва каква е била реакцията на съпруга й.


Снимка: GQ

Да, аз разказах моята история, но мълчах дълго време. Не можех да си представя, че още някой ще преживее подобна ситуация, още по-ужасна и от моята. Когато споделих със съпруга ми, той бе бесен. Но много ме поддържа в тази ситуация и ми помогна да се реша и да призная“.

Хайек е една от най-известните латиноамерикански актриси, единствена с номинация за „Оскар“ за ролята си на Фрида Кало. Омъжена е за френския милиардер Франсоа Анри-Пино, от когото има и дъщеря - Валентина.

Снимка: GQ