IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пореден опит: Саманта опита да се срещне с Меган

2 октомври 2018 11 20

От двореца Кенсингтън не я удостоили с отговор

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Херцогинята на Съсекс – Меган има доста проблеми със семейството си. Вече за никого не е тайна, че някогашната звезда от сериала „Костюмари“ бива сериозно критикувана – най-вече от сестра си Саманта, с която не са се срещали повече от 10 години.

Бащата на Меган, както и брат ѝ също неведнъж са изказвали недоволството си пред медии и социални мрежи.

Само преди седмица сестрата на Меган гостува в Channel 5, където защити теорията си да критикува сестра си като единствен начин тя да помисли за своя баща и да се види с него. В интервюто 54-годишната Саманта обясни, че иска конфузната ситуация да се промени.

Тя заяви, че просто иска Меган да се види с баща си – Томас Маркъл и да си поговорят. Саманта дори прелетяла до Лондон с надежда да се срещне най-сетне с Меган, но така и не ѝ позволили, пише OK Magazine.

Сестрата на херцогинята също обясни в интервюто, че тя и близките й се надявали да бъде изпратен частен самолет, с който да прелети бащата на Меган и така той да присъства на сватбата ѝ, но това така и не станало.

Разговорът завършва с обобщение, че Саманта така и не успяла да говори с Меган, защото от двореца Кенсингтън, с чиито представители тя се опитала да уговори срещата, не ѝ дали отговор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари