IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп за случая с Амбър: От Пепеляшка се превърнах в Квазимодо

7 октомври 2018 12 00

Актьорът говори за болезнения развод

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Две години след като Амбър Хърд обвини Джони Деп в домашно насилие, звездата от „Карибски пирати“ най-сетне реши да сподели своята гледна точка пред британското издание GQ.

Амбър заяви, че Джони я е ударил по лицето със смартфона си. След развода през януари миналата година тя получи солидна сума, която дари за благотворителност. Освен това Хърд показа и снимки на лицето си, на които бе със синини и заяви, че актьорът ѝ ги е причинил.

В първото си откровено интервю 55-годишният Деп разказва за бракоразводния процес и каква болка са му причинили тези обвинения.

Снимка: GQ

„Това е болно. Представиха ме за такъв, какъвто не съм. А дали причинителят на болката е този, когото обичаш? Не, аз не правя така, този образ не прилича на мен“.

Деп обяснява и защо е мълчал толкова дълго и не се е защитил от нападките на Амбър в обществото. „Виждате ли, знаех, че това (клеймо на чудовище) ще се залепи за мен. Ако мислите по този въпрос можете да се побъркате. Не се състезавам с никого. По-добре е човек да премине през това и да продължи нататък, а всичко останало е грижа на моите адвокати.“

Снимка: GQ

Актьорът също така отбеляза, че след обвиненията в домашно насилие репутацията му е била разтърсена. По думите му, преди този случай той е бил Пепеляшка за обществото, а се превръща в Квазимодо. „За кратък срок от Пепеляшка – положителния герой се превърнах в звяр. Сега съм Квазимодо“, каза той.

„Това е лош цирк – заяви още Джони и обясни, че са били вложени много пари на влиятелни хора.

Снимка: GQ

В края на краищата, Джони Деп и Амбър Хърд се договориха с извънсъдебно споразумение, след което актрисата сне всички обвинения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

XoXo ( преди 5 години )
На лицето ти е изписано,че си квазимодо и в Америка все повече и повече стават тези които са като теб.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар