IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет и Брад на меден месец из Европа

9 октомври 2018 11 40

Актрисата качи снимки от Париж

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък продължават да се носят на крилете на любовта. След като сключиха таен брак в края на септември, двамата заминаха за Италия, а в момента са на едно от най-романтичните места по света – Париж.

Актрисата побърза да се похвали в Instagram със снимки от Франция. На една от тях се вижда част от апартамента, в който е отседнала със своя съпруг. В него има огромна спалня, всекидневна, турска баня и други екстри.

Полтроу е качила и фотос с любимата си цветна инсталация от фоайето на луксозния хотел в центъра на Париж. Една нощувка в него струва около 13 хил. паунда. Сградата разполага със спа център, плувен басейн, три ресторанта „Мишелин“, винарска изба и други приятни места за отдих.

Според информация на списание „Hello“, Гуинет и Брад са се срещнали с представители на фондация „Louis Vuitton“, за да договорят съвместен проект.

Преди броени дни актрисата публикува в социалната мрежа снимка на преплетените им ръце, на които се виждат семпли халки. Следващата дестинация от медения им месец все още не е известна.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари