IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт с голямо дарение за своя фенка

24 октомври 2018 10 20

Момичето набира средства за болната си майка

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Тейлър Суифт показа за пореден път, че има голямо сърце. Певицата дари сумата от 15 500 долара на своя фенка, набираща средства за болната си майка чрез платформата „GoFundMe“.

Сади Бартел пуснала емоционален туит, който разчувствал певицата. Част от него гласял: „Здравейте. Трудно ми е да публикувам това. Моля помогнете и се молете за семейството ми... Моята майка е в кома от три години“. Момичето обяснило, че нейната майка се нуждае от скъпоструващи лекарства, за да не се увреди мозъкът ѝ, но тя и роднините ѝ все по-трудно се справят със закупуването им.

Няколко часа след качването на поста, 19-годишната Сади научила, че изпълнителката е направила дарение по тяхната сметка, към което имало послеслов: „Любов, Тейлър, Мередит и Оливия Суифт“ (последните две са имената на котките на певицата).

Триумфът на Тейлър Суифт


Тейлър Суифт зарадва дете с аутизъм


Гаджето на Тейлър Суифт първи коментира връзката им

„Всеки, който ме познава, знае, че Тейлър Суифт е целият ми живот. Тя значи много за мен и се появява всеки път, когато имам нужда от нея“, написа по-късно Бартел в социалната мрежа и благодари на Суифт за благородния ѝ жест.

Това не е първото дарение на Тейлър Суифт към неин фен. По-рано този месец тя зарадва 8-годишно момче с аутизъм, което събираше пари за болното си куче. Певицата е известна с това, че обожава животните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари