IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов от тризначките очаква първото си дете

30 октомври 2018 11 40

Гласят Вяра и Надежда за Big Brother

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Една от благоевградските близначки, станали известни с участието си в Big Brother, очаква първото си дете. Любов Станчева е в напреднала бременност и се очаква да роди съвсем скоро.

От снимки, които русокоската е качила във Фейсбук, се вижда, че тя не крие наедрялото си коремче. Наскоро тя е споделила и бебешки пантофки, по които нейните последователи заключиха, че тя най-вероятно носи момче.

Бъдещата майка която е доста активна в социалната мрежа, споделя и фотоси със своя домашен любимец – британска късокосместа котка. По всичко личи, че българката се чувства добре и няма намерение да се откаже от животното заради бременността.

Припомняме, че Любов, която през септември стана на 33, както и нейните сестри Вяра и Надежда, живеят от няколко години в Лондон.

Докато Любов споделя снимки от разходките си из Англия, родните медии пуснаха слух, че сестрите ще се завърнат за малко в България, за да участват в Big Brother All Stars.

Източник: Facebook

Четете още:

Новата реколта в Big Brother – Русата Златка, Благо, 100 Кила...

Мария и Мегз на поправителен в Big Brother: All Stars

Розмари напусна VIP Brother, призна за проблеми с годеника си

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари