IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Петрова с фотосесия на наедрялото си коремче

30 октомври 2018 13 40

Тя и съпругът й с поредна фотосесия

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Семейство Батинкови ще станем трима! Със съпруга ми Ивайло очакваме първото си дете! И двамата ще станем родители за първи път и то на най-мечтания син! По този най-вълнуващ и съкровен за нас повод, създадохме тези красиви кадри, които пресъздават и заразяват с огромното ни щастие и любов и които искаме да споделим с целия свят!“. Това написа Антония Петрова-Батинкова във Фейсбук, където качи снимки от новата си фотосесия.

Мис България 2009 е показала наедрялото си коремче, носейки дълга официална рокля в зелено. На голяма част от снимките тя го придържа с ръце или е в прегръдките на съпруга ѝ, който е в стилен костюм.

„Нямаме търпение да станем родители, ние сме най-щастливата и влюбена двойка! А първородният ни син е най-желаното и обичано бебе на света!“, допълни още носителката на титлата Мис Русия за 2012 г.

„Честито, Антония, ставаш все по-хубава, майчинството и споделената любов те разкрасяват... ах, кого не биха! Желая ти късмет!“, написа почитателка на Батинкова.

Както по-рано писахме, младото семейство очаква първото си дете в средата на януари. Наскоро Антония сподели, че иска синът ѝ да се роди на определена дата – 17. По думите ѝ, числото е щастливо за нея и Ивайло, защото двамата се запознали на 17 март.

Още снимки от фотосесията на бременната Антония Петрова-Батинкова вижте в нашата галерия.

Още по темата:

Антония Петрова иска да роди на определена дата

Антония Петрова и Ивайло: Синът ни е най-обичаното бебе!

Антония Петрова бременна в четвъртия месец?

Чар или бедствие: Маникюрът на Антония Петрова


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари