IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато бори проблемите с ново гадже

6 ноември 2018 06 30

Кой е мъжът до нея?

Източник: Reuters

Източник: Reuters

След като прие свръхдоза и остана няколко седмици в болница, Деми Ловато се опитва да стъпи на краката си и да заживее нормален живот. Явно тя е по-добре емоционално и вече има рамо, на което да се опре, пишат световните медии, след като папараци я уловиха на романтична вечеря с мъж в Бевърли Хилс.

Новото гадже на певицата е дизайнерът Хенри Леви, пише TMZ и уточнява, че двамата се гледали влюбено и се държали за ръце, което подсказва, че са нещо повече от приятели.

Изданията припомнят, че Хенри също е имал проблеми с наркотиците и още от 15-годишна възраст е започнал да се лекува по клиники. Най-вероятно сходната му съдба го е събрала с Ловато, която в момента има нужда от човек, на когото да разчита, за да излезе от пропастта, в която е попаднала.

Деми Ловато бе в болница повече от месец, след поредната злоупотреба с наркотични вещества, която за малко да ѝ коства живота. „Искам да благодаря на Бога, че опази живота и здравето ми!“, написа тя в социалните мрежи и призна, че ще се наложи да се оттегли от сцената за малко, за да се лекува.

Наскоро майката на изпълнителката сподели какво е преживяла след като разбрала, че дъщеря ѝ се дрогира и е взела свръхдоза. „Може да се каже, че бях в шок – нищо не казах. Като родител, на никого не бих пожелала да чуе подобно нещо за което и да е от децата му“, коментира тя.

Четете още:

Майката на Деми Ловато: Не пожелавам на никой родител да чуе подобно нещо!

Деми Ловато – извън болница, но продължава да се лекува

Деми Ловато се изповяда, звездите я подкрепиха

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари