Принц Хари и Меган Маркъл планират за пореден път да нарушат кралския протокол, този път във възпитанието на собственото си дете.

Двамата неведнъж са демонстрирали „бунтарско“ поведение в кралското семейство. Сега стана ясно, че те предпочитат да живеят по свои правила и така да възпитават и наследника си, когото очакват да се появи през пролетта следващата година.

„Меган и Хари съсредоточават вниманието си върху хуманитарни и благотворителни дейности и този свой опит и ценности смятат да предадат и на своите деца“, предава източник пред ET.

Известно е, че след раждането на бебето херцозите на Съсекс планират да изкарат по-голямата част от времето си в своите владения в Котсуолдс.

За Хари е много важно да предаде на наследника си ценности, които да отговарят на дейностите на принцеса Даяна. Затова той иска детето му да бъде възпитавано по малко по-различен начин като го запознае с битието на хора, на които не им е провървяло в живота.

По думите на източник на изданието, Меган и Хари ще покажат на децата си различните в обществото и ще ги научат да уважават различието им. Бъдещият член на кралското семейство ще бъде научен да цени и уважава труда – родителите ще му поверяват някои задължения, които са свързани и с работа в дома.

В началото на месец октомври Маркъл и Хари обявиха, че чакат първото си бебе. По време на австралийското им турне стана ясно, че майката на херцогинята ще помага в отглеждането на наследника им.

Защо Меган Маркъл се отказа от роклите на г-жа Бекъм

Меган победи Хари: Хвърля по-точно ботуши

Официално е: Меган Маркъл е бременна

Традициите, които следват бременните в британското кралско семейство