IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс проговори за провала в кариерата

27 ноември 2018 13 10

Срамувам се от стореното, каза тя

Източник: Paper

Източник: Paper

След като изчезна за близо четири години от общественото пространство, Аманда Байнс проговори за краха на нейната кариера. Актрисата, която спря да се снима в киното заради проблеми с наркотиците и алкохола, даде емоционално интервю за списание „Paper“.

Аз наистина се срамувам от нещата, които съм правила, но не мога да върна времето назад, обяснява Байнс, която започва да работи за различни продукции на 10-годишна възраст. По думите ѝ, през последните няколко години тя е наранила много хора с поведението си и се чувства ужасно. „Това определено не е вина на Twitter, а лично моя“, казва тя.

Аманда, която бе идол на много деца през 90-те, изтъкна, че от четири години не е взимала наркотици и вече не близва алкохол. В момента тя се опитва да започне живота си начисто и дори се е записала в университет, за да продължи образованието си.

Актрисата не крие, че когато била под напрежение заради ангажиментите си в киното, употребявала не само трева, а и екстази. Комбинацията на наркотика с алкохол и различни лекарства я направили съвсем различен човек.

„Просто в един момент нямах никаква цел в живота. Работих толкова години и накрая си останах вкъщи, където не правех нищо“, казва още Байнс и признава, че се депресирала когато останала без ангажименти. Тя е категорична, че е диагностицирана с биполярно разстройство, но това не значи, че е психично болна. „Диагнозата винаги е била притеснителна за мен. Когато отричаш нещо, хората вярват още повече в него. Всъщност, за мен, наркотиците са виновни за всичко“, добавя тя.

Тъй като учи дизайн, Аманда се надява скоро да пусне своя собствена модна линия дрехи, с която да се препитава. Тя не крие, че би искала да опита нещо ново, но и отново да се снима в киното.

Аманда Байнс спряла наркотиците

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари