IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета чукна 31 г. в Занзибар, Ники М. се отчете с поздрав

30 ноември 2018 16 20

Красавицата остави Михайлов на „Герена“

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Честит рожден ден на мен“. Това написа Николета Лозанова в Instagram, където сподели снимка от рождения си ден. Вместо да стои в студена София, изкусителката е предпочела да си подари почивка на топло за 31-ата си годишнина.

На снимката се вижда, че на Лозанова не ѝ е никак зле. Тя е облечена с цял бански и се е щракнала в басейн близо до плажа, пълен с палми.

Плеймейтката е избрала да събира тен в луксозен комплекс в Занзибар, Танзания.

„Любов моя, честит рожден ден! Да си ми жива и здрава, все така усмихната и позитивна към живота. Така всеотдайна към всички хора, които обичаш. След 13 години любов мога само да ти благодаря за хубавите моменти...“, написа Ники Михайлов в социалната мрежа и качи фотос, на който се снима със своята любима.

За съжаление футболистът не може да празнува с приятелката си, след като преди броени дни подписа договор с „Левски“. Тъй като го чакат дълги и изтощителни тренировки на „Герена“, той ще пропусне припичането на слънце в Занзибар.

Предполага се, че Лозанова и Михайлов ще отпразнуват заедно рождения ден малко по-късно.

Четете още:

Николета и Мегз: Грях, бременност и кръв за Хелоуин

Николета плува с прасета на Бахамите

Николета разгорещи страстите на тенискорт

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари