IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато тръгна на джиу-джицу

6 декември 2018 07 00

Лечението й се отразява добре

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Мокра от пот и рошава коса след джиу-джицуто“. Това написа Деми Ловато в Instagram. След като спря да спортува заради зависимостта ѝ към наркотиците, певицата отново е в залата по джиу-джицу.

С публикацията си Деми показва, че се чувства отлично с бялото кимоно. Към нея тя е добавила хаштаг #nevergiveup, което в превод от английски означава „никога не се предавай“.

„Красавица. Гордеем се с теб“, „Бъди силна. Ние те обичаме“, пишат последователите ѝ в социалната мрежа и отбелязват, че тя изглежда страхотно без грим.

Деми Ловато се занимава с бойното изкуство отдавна, но покрай проблемите ѝ го бе оставила на заден план.

В началото на август 26-годишната звезда бе приета в болница заради свръхдоза. След това близо месец и половина се лекува в специална клиника.

„Благодарна съм на Бог, че с мен всичко е наред. Благодаря на феновете си, които винаги са ме обичали и поддържали... Благодаря на семейството си, на екипа и персонала в болницата, които бяха с мен през цялото време“, каза Деми няколко дни след инцидента“.

В момента певицата е по-добре, дори има ново гадже.

Четете още:

Деми Ловато бори проблемите с ново гадже

Майката на Деми Ловато: Не пожелавам на никой родител да чуе подобно нещо!

Деми Ловато – извън болница, но продължава да се лекува

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари