IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе със сари, показа снимки от най-скъпото си участие

21 декември 2018 15 30

Певицата е очарована от колорита на Индия

Източник: Instagram

Източник: Instagram

И в Индия слушат Бионсе. Това стана ясно след като певицата пя на предсватбено тържество по покана на най-богатия индиец – Мукеш Амбани. Седмица след като зарадва младоженците Иша Амбани и Ананд Пирамал със своите изпълнения, тя сподели в Instagram повече снимки от въпросното участие.

По всичко личи, че Бионсе е очарована от гостоприемството и традициите на индийците. На някои от кадрите тя показва сградите и улиците на старинния град Удайпур, но онова, което привлече вниманието на феновете ѝ, са фотосите с индийски одежди.

Специално за младоженците, певицата е изпяла хитовете „Crazy in Love“, „Perfect“, както и много други свои парчета. Според информация на световните медии, тя е получила крупна сума за участието си, което не е било кратко.

В своя профил в социалната мрежа Бионсе показва колко тоалета е сменила на сцената, част от които са дело на дизайнера Абу Джани Сандип Хошла. С една от роклите, с която се прояви на приема, звездата носи уникални диамантени обеци в съчетание с бляскава огърлица. Освен това тя изглежда невероятно в пъстро индийско сари, с което се опитва да танцува като истинска индийка.

Роклите, обувките, както и аксесоарите, които е носила певицата, са закупени от богатия индиец, чиято дъщеря е младоженката. Освен това той не пожалил средства, за да направи всичко възможно Бионсе да запомни престоя си в Индия.

Още снимки от участието на изпълнителката може да видите в нашата галерия.

Четете още:

По Боливудски: Бионсе на сватбата на дъщерята на най-богатия индиец

Приянка, Серина и Бионсе: Сред най-влиятелните жени в света

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари