IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без лоши чувства: Екссъпрузи, но добри приятели

5 януари 2019 09 00

Кои бивши половинки сред известните успяха да запазят добрите си отношения?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Както и в света на обикновените хора, така и в света на известните и богатите, е пълно с бивши съпрузи, които са успели да запазят добрите си отношения, въпреки че покрай раздялата им е имало някаква драма.

Пример за това са Кортни Кардашян и Скот Дисик. Към днешна дата те могат да се похвалят с приятелски отношения, като Кортни дори се сближи с настоящата приятелка на Скот – София Ричи.

Бившата двойка има три деца – Мейсън (9), Пенелопе (6) и Рейн (4). Наскоро те споделиха кадри от почивката си в Мексико, на която са били и децата им, и 20-годишната София.

Сестрата на Кортни – Клои Кардашян дори написа в Twitter, че според нея е похвално и удивително колко зряло се държат всички в името на децата.

Говореше се, че в началото Ричи се е чувствала аутсайдер в семейството, но заради любовта си към Дисик е решила да приеме приятелството му с Кортни.

Вижте в галерията ни кои други ексдвойки сред известните продължават да се чувстват семейство и години след раздялата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари