IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Батинкова на почивка в Дубай в 9-ия месец, стари ли са снимките?

16 януари 2019 12 30

Неин пост предизвика полемика в социалните мрежи

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Може ли бременна в деветия месец да пътува със самолет на далечно разстояние? Това се питат потребители на Facebook след като вчера Антония Петрова-Батинкова качи снимки от почивката си в Дубай.

„9-и месец – последна почивка преди раждането! Имах прекрасна бременност – лека и безпроблемна, (пожелавам на всички бъдещи майки такава), изпълнена с пътувания и страхотни емоции, на крилете на любовта! Следващия път ще бъдем трима!“. Това написа Мис България 2009 г. и както обикновено, публикува цял албум със снимки от дестинацията, в която всяка втора родна звезда отмаря.

Фотосите предизвикаха противоречиви реакции.

„Антония, приятна почивка! Как ти позволиха да летиш в 9 месец?“, попита нейна последователка. „Доста смело в 9-и месец да пътувате... браво“, коментира друга. Трета пък направо порица бъдещата майка с думите: „Мила, като летите, ако е възможно вземете с вас някое медицинско лице все пак за всеки случай, а и да сте по-спокойни“.

Междувременно майки и бременни започнаха дискусия в различни групи във Facebook за това дали е възможно Батинкова да рискува по този начин, пътувайки и влизайки в басейн толкова малко преди раждането. Много от тях подозират, че снимките от Дубай са направени по-рано, а сега просто са качени за пиар. Едно от нещата, които ги кара да мислят така е, че на снимките Антония е руса, а доскоро се появяваше с розова коса.

Както вече писахме, Антония Петрова-Батинкова и съпругът ѝ очакват бебето съвсем скоро. Те първо обявиха, че са избрали датата 17 януари, което е утре. После уточниха, че може синът им да се появи и по-скоро.

Източник: Facebook

Четете още:

Антония Петрова ражда до дни, преди термина

Антония Петрова: 2018-а бе най-щастливата в живота ни

Антония Петрова с фотосесия на наедрялото си коремче

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари