IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Хейли промениха датата за сватбата, не смогват

24 януари 2019 12 30

Объркаха гостите си

Източник: Instagram

Източник: Instagram

След като видяха, че организирането на една сватба не е лесна задача, Джъстин и Хейли Бийбър промениха датата, която бяха определили първоначално. Двамата искаха да се венчаят на 28 февруари, но са си променили плановете, защото явно няма да имат достатъчно време за подготовка.

Канадският певец, любимец на много тийнейджъри, и неговата любима, са поканили близо 300 души. Една част от тях са ги известили, че няма да могат да присъстват, докато другите са объркани, защото не знаят кога всъщност ще се състои събитието.

Предполага се, че двойката е решила да смени датата и заради повечето от приятелите си, които първоначално са ги известили, че няма да дойдат.

Миналата седмица Хейли Бийбър посети голяма сватбена агенция, която най-вероятно ще ѝ помогне за сватбената украса. Според източник, близък до семейството, тя и любимият ѝ искат изчистен църковен ритуал.

Джъстин и Хейли сключиха таен граждански брак през лятото на миналата година, след което заживяха заедно.

Четете още:

Джъстин и Хейли избраха дата за сватбата

Хейли Бийбър търси сватбени агенции

Джъстин и Хейли Бийбър се преместиха в хотел по принуда

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари