IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лияна няма да се омъжва, разделила се с гаджето

28 януари 2019 15 30

Певицата живее сама от месеци

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Въпреки слуховете за сватба, Лияна няма да се омъжва. Певицата опроверга слуховете за сватба с бизнесмена Цветан Петков и уточни, че двамата са разделени.

„Сама съм и съм си самодостатъчна. Имам дете и това е най-хубавата и чиста любов. Нито имам намерение, нито желание да споделям живота си с когото и да било“, разказа тя пред бТВ.

Поп фолк изпълнителката изтъкна, че връзката ѝ, която продължила повече от година, вече отдавна е приключила.

„Живея на определено място сама от доста време. Не мога да подаря времето си на мъж. Навикът се превръща във втора природа. Доста време съм живяла сама. Харесва ми да съм сама. Аз съм странна птица и не мога да си разделя небето с никого“, коментира още тя.

На въпрос дали би дала втори шанс на Петков, Лияна обясни, че желае да запази достойнството и на двамата: „Той е прекрасен човек, сам по себе си, аз също, за всички, които ме познават, всеки ще си намери пътя и приоритетите. Няма да има разногласия и всеки ще бъде удовлетворен от живота си“.

Певицата не крие, че все пак може да мине под венчило, ако намери любовта на живота си и се влюби безумно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари