IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Само за 2 седмици: Антония Батинкова си върна предишните килограми

11 февруари 2019 15 30

Красавицата се похвали във Facebook

Източник: Faceboook

Източник: Faceboook

След раждането, Антония Петрова-Батинкова се изгуби от социалните мрежи, но не задълго. Наскоро Мис България 2009 влезе във Facebook, за да се похвали, че е успяла да стопи килограмите, които е натрупала по време на бременността.

„Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността); отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях!!!“, написа тя в своя официален профил.

Батинкова е качила снимки, на които няма и помен от закръгленото ѝ коремче. По повод своето постижение, тя посъветва майките да раждат по естествен път и да кърмят децата си.

Много жени поздравиха Батинкова за перфектната ѝ фигура и я заляха със суперлативи. Намериха се и майки, които се усъмниха в написаното от красавицата.

„Хайде, хайде.... всички лицемерки дотук от прочетените коментари!!!! Много добре знаете, че няма как такъв плосък корем да има за 2 седмици. Аз съм раждала също и качих 35 кг, които свалих за 2 месеца. И така да изглежда след 2 седмици, абсолютно няма как да стане... Антония Петрова, нямам нищо против визията ти... поздравления даже, но този стегнат корем нещо не ми се връзва!!!“, скастри я жена под снимките.

Антония Петрова роди момченце на 17 януари. По-рано тя и съпругът ѝ съобщиха, че тази дата за поява на първородния им син е избрана неслучайно. По-късно Мис Русия 2012 уточни пред медиите, че не е родила със секцио, а по естествен път.

Четете още:

Антония Петрова стана мъжка майка

Антония Батинкова на почивка в Дубай в 9-ия месец, стари ли са снимките?

Антония Петрова ражда до дни, преди термина

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари