IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Свети Валентин: Хиляди рози за Кайли Дженър

14 февруари 2019 13 00

Изненадата е от Травис Скот

Източник: Instagram

Източник: Instagram

По всичко личи, че Кайли Дженър не страда от липса на внимание от страна на Травис Скот. По случай Свети Валентин, той я изненада с хиляди рози.

Милиардерката публикува видео в профила си в Instagram. На него се вижда тунел от сърца, всяко от които е направено от червени рози. Около тях има множество запалени свещи в бяло.

От клипа се вижда, че сърцата са поставени във входа на дома на двойката, така че Кайли Дженър да влезе и се разходи по специално изградената пътека в червено и премине през трите „живи“ сърца“. И всичко това на фона на хубава музика.

Травис Скот не прави подобни изненади на Кайли за първи път. През ноември миналата година той украси целия им апартамент с рози, за да покаже любовта към 21-годишната си приятелка.

Наскоро риалити звездата и рапърът отпразнуваха първия рожден ден на своята дъщеричка Сторми. Според информация на някои медии, Дженър е бременна, но все още пази хубавата новина в тайна.

Източник: Instagram

Четете още:

Травис Скот обсипа Кайли Дженър с рози

Най-сладките и влюбени двойки на наградите „Грами“ 2019-а

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари