IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Алекс Петканова се похвали със стегнато коремче

15 февруари 2019 07 00

Моделът роди нормално

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Родих естествено и в моя случай коремът се събра след около седмица. Две неща ми помогнаха – нормалното раждане, при което тялото се възстановява много по-бързо и това, че носех стягащ корсет от самото начало“. Това написа Александра Богданска-Петканова във Фейсбук и сподели снимка на своята фигура.

След Антония Петрова-Батинкова, която се похвали, че се чувства отлично след раждането и няма следи от коремчето ѝ, Петканова реши да направи същото, като потвърди тезата на Мис България 2009, че жените, които са дали нов живот без секцио, се възстановяват по-добре.

Преди броени дни красавицата пусна видео, озаглавено „Тест“, което е пародия на песента на Папи Ханс „Кекс“.

Алекс Петканова роди малкия Габриел на 30 януари. Тя и съпругът ѝ Даниел качиха снимки на бебето още на самия ден. Малко след това му направиха официален профил в Instagram, който вече има над 50 хиляди последователи.

Източник: Facebook

Четете още:

Само за 2 седмици: Антония Батинкова си върна предишните килограми

Изписаха Алекс Петканова и малкия Габриел

Бедствие на седмицата: Бебето на Петканови събира фенове в Instagram

Александра Богданска роди момче, ще се казва Габриел


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Mariq1980 ( преди 5 години )
Ами, аз родих със секцио ( по медицински причини ) и кореът ми се прибра на втората седмица. Привърженик съм на естественото раждане, посто на мен не ми се получи, но нека не се залъгваме, че само то е причината тялото да се възстанови толкова бързо.Моите уважения към младите ***, но всичко е въпрос и на ген, начин на хранене, спортен режим, начин на живот...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар