От няколко дни се тиражира новината, че Михаела Филева и Григор Димитров са новата звездна родна двойка.

Оказа се обаче, че това не е точно така, а яснота по ситуацията внесе самата певица с пост в личния си Instagram профил, в който изразява позицията си.

Там тя написа, че като българка е горда с успехите на родната ракета, но това е всичко, което може да каже за него, тъй като не го познавала лично.

Феновете на певицата не пропуснаха да изразят подкрепата към своята любимка с коментари под поста. Разбира се, имаше и такива, които се оказаха особено разочаровани от истината, коментирайки единствено: „Жалко, щяхте да имате красиви деца“.

Михаела Филева имаше дългогодишна връзка с Павел, дуетната половинка на Венци Венц, но след многократни раздели и събирания, накрая решиха да поемат по различни пътища.

Миналият месец певицата публикува кадър, на който мъжка ръка е обгърнала крака ѝ, докато четат книги. Тогава се обсъждаше дали този кадър не е потвърждаване на връзката ѝ с поета Димитър Калбуров, но и това остана непотвърдено.

Вижте тази публикация в Instagram.

Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина.

Публикация, споделена от Mihaela Fileva (@mihaelafileva) на Фев 22, 2019 в 3:06 PST