IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни трепети: Как звездите се готвят за Оскарите?

25 февруари 2019 12 30

Вижте ги преди да минат по червения килим

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Какво ли не правят звездите за да са безупречни на червения килим. Ето че някои от тях споделиха снимки и видеа в социалните мрежи от трепетните приготовления преди да се покажат пред прожекторите на церемонията за наградите „Оскар“.

Емилия Кларк

Звездата от „Игра на тронове“ радикално промени имиджа си за церемонията по наградите „Оскар“ и от блондинка стана брюнетка.

Кейтлин Дженър

И риалити звездата се подготви за тържествената церемония подобаващо като сподели снимка на страницата си в Instagram. Самата Дженър подписа фотоса така: „Готвя се за весела нощ“.

Снимка: Instagram

Хайди Клум

Супермоделът винаги изглежда прекрасно на червения килим. Звездата реши също да публикува на страницата си в социалните мрежи видео как изглежда, докато ѝ правят грим, както и разкошния резултат, който се е получил. Ето и кадър от видеото.

Снимка: Instagram

Ашли Греъм

Пищният модел знае как да привлича погледите към себе си. И макар да не е актриса и да не очаква златна статуетка, Ашли показа стил. Ето и снимката, която показа преди явяването си пред фотообективите. „Готвя се за „Оскар“ – с най-добрите от добрите“ – така подписа Ашли своя кадър.

Снимка: Instagram

Мелиса Маккарти

Мелиса и нейният мъж Бен Фалкон си направиха селфи, докато пътуват с колата за церемонията. „Ура! Отиваме! „Оскар“, чакай ни!“, гласеше техният призив.

Снимка: Instagram

Алекс Родригес

Половинката на Дженифър Лопес до последно не можеше да избере кой цвят костюм да избере и даже се обърна за помощ към феновете си в социалните мрежи. Както знаем за официалното събитие бе избрал белия.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари