IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дария Симеонова: Свалих 12 килограма за два месеца

27 февруари 2019 12 38

Актрисата споделя как се грижи за себе си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Натовареното ежедневие оставя отпечатъка на умората върху кожата на лицето без значение възрастта. Понякога лицето излъчва единствено стрес, който обаче трудно може да бъде премахнат.

Дария Симеонова знае как да се справя с тази задача, въпреки натовареното ежедневие и факта, че наскоро стана майка.

Сред почитателките на хитовата холивудска процедура, чието официално представяне беше наскоро в столичната клиника Jewel Skin, е чаровната актриса Дария Симеонова. За звездата, която неотдавна стана майка, Dermalinfusion е единствената терапия, успяваща ефективно да освежи и подхрани в дълбочина кожата ѝ.

„Покрай грима за снимките и представленията в театъра се сдобих със суха и чувствителна кожа, така че много внимавам какво правя с лицето си. Сега кожата ми още повече има нужда от редовно почистване, хидратация и подхранване“.

Неинвазивната 3 в 1 технология едновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки тип кожа, без да е необходим възстановителен период. Освен това терапията може да се прилага без противопоказания от бременни жени и кърмачки. Същото потвърждава и актрисата Дария Симеонова.

„Освен че не отнема време, тя не е болезнена и не оставя дълготрайни следи. Харесвам процедурата, защото след нея имам усещането, че кожата ми диша повече, следите от ежедневните замърсявания са премахнати, а кожата ми е подхранена с полезни за нея благини. Но най-хубавото е, че кърменето на Макс не ми пречи да се поглезя с нея.“

Процедурата е отличен избор както за деликатните зони на устните и очите, така и за увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето. Изключително ефективна е при стрии на корема или гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа. „Въпреки че мъжът ми много помага в грижите за Макс, домакинската работа в по-голямата си степен остава за мен. Това се отразява на ръцете ми и те са сухи и дехидратирани. Silk Peel Dermalinfusion помага и те да получат грижата, която заслужават.“ – споделя Дария Симеонова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари