IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк ревнува половинката си от Лейди Гага

28 февруари 2019 10 00

Спря да я следва в Instagram

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Половинката на Брадли Купър – Ирина Шейк, вече не следва Лейди Гага в Instagram. Според информация на The Sun, красавицата се държала по-дистанцирано с певицата още преди Оскарите.

Както съобщихме, изпълнението на Гага и Купър по време на церемонията по раздаване на престижните статуетки обра овациите на публиката. Тогава двамата се гледаха влюбено и се прегръщаха, а според специалисти по езика на тялото, поведението на изпълнителката на „Born this way“ показва, че тя не е съвсем безразлична към актьора. Въпреки че след това 33-годишният модел поздрави и двамата, привидно милото ѝ поведение е било само за пред камерите.

Според източник на изданието, Шейк харесва Лейди Гага, но е разстроена от спекулациите след Оскарите, че тя излиза с приятеля ѝ.

Носителката на „Оскар“ в категория „Най-оригинална песен“ се почувства задължена да отговори на нападките, че има нещо между нея и Брадли Купър, с който играе в „А star was born“. „Нищо не може да е по-специално от това да споделя този миг от Оскарите с един истински приятел и артистичен гений“, коментира тя в официалния си профил в Instagram.

Междувременно в интернет се появи забавен колаж с Ирина Шейк, Лейди Гага и Брадли Купър.

Източник: Facebook

Погледи, целувки... Гаджета ли са Лейди Гага и Брадли Купър?

Да блеснеш на Оскарите: Гага с бижу за 30 млн. долара

Лейди Гага скъса с годеника си, свали пръстена

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари