IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Явор Бахаров в ареста след побой в центъра на София

7 март 2019 09 00

Набил бивше гадже, случаен минувач, атакувал и полицай

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Явор Бахаров се забърка отново в скандал, който приключи с присъда за хулиганство. Той е бил арестуван от полицията навръх националния празник 3-и март за побой. Налетял на бивше гадже след полунощ в центъра на София, на ул. „Фритьоф Нансен“, а младеж се впуснал да спасява девойката. Актьорът обаче нападнал и него, пише „Телеграф“, като се позовава на свои източници от МВР.

Докато Явор млател младежа обаче минал патрул, а полицаите разтървали двамата. В суматохата момичето избягало, а проверката на документите не се харесала на Бахаров.

Той се нахвърлил с юмруци и върху униформените, а след като бил озаптен, го откарали в ареста на Първо районно управление.

Обискът показал, че у себе си актьорът не носел лична карта. Не бил тестван и за алкохол и наркотици.

Впоследствие бил докаран под конвой в Софийския районен съд, където вчера е осъден по бързата процедура, по Указа за борба с дребното хулиганство.

Магистратите му дали 9 месеца пробация, а през цялото време актьорът се извинявал за постъпката си.

В късния следобед със специализирания автомобил на Охрана на съдебната власт, звездата от „Стъклен дом“ бил докаран в Националната следствена служба, заедно с още няколко арестанти.
Явор Бахаров изчакал около час да му върнат личните вещи и с бодра стъпка се запътил към портала на „Г. М Димитров“, а оттам към метрото, защото никой не го е очаквал.

33-годишният актьор не за първи път се сблъсква с правосъдието. През 2011 г. беше арестуван за притежание на дрога.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари