IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лео ди Каприо и жените до него: Не по-възрастни от 25!

18 март 2019 12 15

Ще остане ли с Камила след тази възраст...

Ди Каприо с Бар Рафаели по време на страстната им връзка. Снимка: Reuters

Ди Каприо с Бар Рафаели по време на страстната им връзка. Снимка: Reuters

Защо звездата Леонардо ди Каприо се разделя с гаджетата си и защо ги сменя толкова често...

Подробности не се знаят, но има интересна закономерност, според която носителят на „Оскар“ не се среща с момичета над 25 години.

В момента звездата от „Титаник“ се среща с Камила Мороне и изглежда нещата около тях вървят добре, но според OK Magazine е добре да се види дали двамата ще са заедно след като красавицата навърши тази заветна възраст.

До този момент всичките приятелки на Ди Каприо са били по-млади.

И докато годинките за актьора растат и самият той навърши 44 години, неговите половинки не надвишават 25.

Дали решението да не иска да създава семейство и деца се крие зад творческите му амбиции или поради факта, че баща му се е разделил с майка му, когато Лео е бил едва на годинка, така и не се знае.

Ясно е обаче, че актьорът има един определен вкус към жените – дълги крака и руса коса. Сред известните му гаджета са Бриджит Хол, Кристен Занг, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли...

Но връзките му с всички тези красиви жени не са продължавали дълго. Феновете му се чудят защо красавецът блондин толкова сериозно се дърпа от идеята да създаде семейство. Покрай това се зародиха и спекулациите, че всъщност единствената му истинска любов е екранната му партньорка от „Титаник“ – Кейт Уинслет. Естествено двамата не коментираха слуха, но и не крият, че са много добри приятели.

А дали ще остане още дълго с красивата аржентинка Камила Мороне, само времето ще покаже. Засега тя е само на 21 години и има потенциал да остане поне още няколко години до звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари