IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър: Хейли е бременна!

2 април 2019 08 40

Певецът показа снимка от първоаприлски ехограф

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Хейли Болдуин е бременна. Това си помислиха фенове на Джъстин Бийбър, виждайки негова публикация в Instagram. Певецът публикува няколко снимки от ехографски преглед, с които успя да излъже много хора за 1 април.

За да бъде по-убедителен, изпълнителят е снимал самата Хейли в лекарския кабинет, държейки се за корема. Това до някаква степен успя да заблуди някои негови последователи, че двамата наистина очакват дете.

„Много смешно“, написа съпругата на Джъстин под един от кадрите.

След като се позабавлява, певецът качи ехографска снимка, на която има малко кученце вместо ембрион.

Джъстин Бийбър, който страда от депресия и отмени голяма част от ангажиментите си, явно се чувства по-добре. Наскоро сподели, че въпреки трудностите, все пак мисли за нов албум. Той благодари на Хейли и семейството си за подкрепата.

Междувременно актрисата Софи Търнър каза пред списание „The Rolling Stone“, че се е вдъхновила за ролята си на Санса Старк в „Игра на тронове“ от Джъстин Бийбър, на който е голяма фенка. Тя смята, че певецът и героинята ѝ имат много общи черти.

Четете още:

Джъстин Бийбър: Селена остана в миналото

Хейли Болдуин се сближи със свекървата

Джъстин Бийбър: Не искам да се сривам

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари