IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Кобилкина почерпи за малкия Филип

10 април 2019 05 50

Сексоложката си търси детегледачка

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Така незабележимо стигнахме до Погача на 40 дни :))“. Това написа Наталия Кобилкина и сподели с последователите си във Facebook снимка с питката, която е поръчала за празника. Подобно на други млади майки, тя спази традицията и събра орисници за своето новородено.

„Аз на моя син желая да има много добро, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята подкрепа и любов. Казвам му: че Вселената е прекрасна, хората са добри и навсякъде има чудеса. Но знам, че думи нямат голямо значение. :)) Ние като родители учим деца с личен пример и нищо не е по-силно от това. Затова много отговорно се отнасям към това което правя, а не към това, което казвам“, коментира още сексоложката и пожела здраве и късмет на всичките си фенове.

„Да е здрав и много да ви радва. Времето лети, радвайте му се, че ей сега ще стане на годинка. Растат като гъбки“, коментира нейна почитателка. Последваха множество благопожелания за майката и бебето.

Междувременно Кобилкина сподели в социалната мрежа, че търси опитна и любяща гледачка, която да ѝ помага докато е заедно с бебето в Атина. Явно тя прекарва повече време с детето там, най-вероятно заради ангажиментите на мъжа ѝ, който е грък.

Откакто роди момченцето, Кобилкина не спира да качва видеа за самоусъвършенстване, но заедно с тях говори открито за отглеждането на детето. Наскоро тя сподели, че се чувства отлично прегърнала малкия Филип. „Готова съм за още поне 2 деца, :)) винаги съм била щастлива, но с Филип дойде райско блаженство и се чувствам по-завършена като жена и съпруга. От сърце пращам моята енергия на всички жени, които искат да станат майки“, казва тя и изтъква, че по време на майчинството е станала по-креативна и щастлива.

По-рано други звездни майки събраха своите приятелки за погачите на своите деца – Антония Петрова, Светлана Гущерова и Дебора.

Източник: Facebook

Четете още:

Вероника Стефанова с първи снимки на бебето

Светлана Гущерова показа бебето

Антония Петрова отбеляза първия имен ден на сина си

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари