IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лекари се борят за живота на участник от „Фермата“

18 април 2019 08 40

Тома Айляка е в кома

Източник: bTV

Източник: bTV

Лекари се борят за живота на участник от „Фермата“. Тома Талепов – Айляка е настанен в МБАЛ „Бургасмед“ след като получил тежък хеморагичен инсулт. Вследствие на това е изпаднал в кома.

Състоянието на Тома, наричан още Папи, се подобрява, но все още има опасност за живота му, съобщиха вчера от лечебното заведение. Той ще остане с частична пареза и нарушения в говора заради инсулта.

Близки на мъжа разказват, че здравословните му проблеми започнали в началото на годината. През последните няколко седмици той се оплаквал от силно главоболие, дори припадал няколко пъти.

В края на месец март Талепов постъпил за лечение в болница, след което се почувствал по-добре. По-късно обаче той отново се влошил, защото не спазвал всички препоръки на лекарите.

Тома Талепов – Айляка участва във „Фермата“ през 2017 г. Тогава той имаше доста пиперлив език и често влизаше в пререкания с останалите участници. Напусна формата след първия дуел, който загуби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари