IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И детето на Чарлийз Терон иска смяна на пола

19 април 2019 11 50

Малкият Джаксън иска да е момиче

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„7-годишният ми син Джаксън е по-голямо момиче от по-малката си сестра Огъст“. Това призна холивудската звезда Чарлийз Терон по повод отглеждането на своите деца.

Актрисата коментира открито че детето, което е осиновила, не харесва пола си и по-скоро се държи като момиче.

„Те са родени, каквито са и къде точно искат да попаднат, докато растат, и какви точно искат да станат, не аз решавам. Моята отговорност като родител е да им се радвам, да ги обичам и да се грижа да имат всичко необходимо, за да станат каквито искат“, посочи звездата, цитирана от „Daily Mail“.

По думите на Чарлийз, нейната основна работа като родител е да подкрепя децата си във всичко, да ги обича и да направи всичко възможно, за да станат отговорни личности.

Актрисата се пошегува, че нейната майка е виновна за това, че тя иска децата ѝ да имат възможност сами да правят изборите в живота си.

Терон осинови момченцето през 2012 година. Тогава то бе бебе. Три години по-късно тя взе от дом и момиченце, което да отглежда.

Преди няколко седмици стана ясно, че друга известна личност – Анджелина Джоли, е разрешила на дъщеря си да се подложи на хормонална терапия, за да стане момче.

Четете още:

Джоли разреши на дъщеря си да си смени пола

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари