IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Бритни: Тя се нуждае от помощ

8 май 2019 08 50

Иска да получи достъп до документите от лечението й

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Бритни Спиърс се нуждае от помощ. Тя все още е нестабилна и ѝ трябва някой, който наистина да се грижи за нея. Това твърди майка ѝ, цитирана от „Mirror“.

Разтревожена за състоянието на дъщеря си, Лин Спиърс се подала заявление за достъп до медицинското досие на певицата. Тя е поискала и спешно изслушване в съда.

Според информация на TMZ.com, родителите на Бритни не са били информирани за терапията ѝ, както и не са запознати по какъв метод е лекувана тя.

Както вече писахме, майката на изпълнителката дори отправи апел към феновете в социалните мрежи, като изтъкна, че дъщеря ѝ не е отишла доброволно в клиниката.

Здравословното състояние на Спиърс зависи от това дали майка ѝ ще получи достъп до медицинската документация, коментира адвокатът на майката.

След поредица от емоционални сривове, бащата на Бритни започна да се грижи за имущественото ѝ състояние, тъй като тя бе неспособна да се справи с това.

Певицата, която е майка на двама сина, получи тежък емоционален срив след като баща ѝ Джейми се разболя от рак през януари тази година. Тогава тя обяви, че семейството ѝ е на преден план и ще остави за известно време кариерата.

Преди броени дни Спиърс качи клип в Instagram, с който показва, че йогата сред природата ѝ помага да се чувства по-добре. Въпреки че изглежда по-добре на снимките, майка ѝ смята, че тя все още е доста нестабилна.

Четете още:

Бритни към феновете: Не вярвайте на всички слухове!

Майката на Бритни: Държат я в психиатрията насила

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари