IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как звездите отбелязаха Деня на майката

18 май 2019 10 45

Меган Маркъл трогна всички със снимка на бебето

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Снимката с крачетата на малкия Арчи, който е само на няколко дни, трогна много хора по света. Тя бе споделена от Меган Маркъл в Instagram по случай Деня на майката. Много други звезди от женски пол последваха примера ѝ.

Ето кои известни личности отбелязаха този празник и по какъв начин:

Глен Клоуз


Актрисата сподели снимка от детските години на дъщеря си, която в момента е на 31. Към нея написа:

„На моята обичана дъщеря Анна: Аз съм толкова горда да бъда твоя Мама. Аз празнувам всички дни на майката и съм безкрайно горда да бъда част от тази безусловно любяща компания“.

Мишел Обама


Бившата първа дама отдаде почит към своята майка Мериан Робинсън. Тя написа в социалните мрежи:

„Пораствайки, всеки път аз идвах от училище с история, която исках да споделя. И моята майка беше там с нещо за хапване и слушаше внимателно мислите ми... Колкото повече растях, включвайки и годините ми като първа дама, тя беше винаги с мен и ми показваше правилния път“. Мишел благодари на своята майка и изтъкна, че никога не би била това, което е в момента, без нейната помощ и подкрепа.

Миранда Кер


Австралийският модел сподели снимка, на която са уловени цели три поколения – тя, баба ѝ и майка ѝ.

„Пожелавам на всички майки да излязат навън за Деня на Майката. Този ден е за всички вас – ние го празнуваме всеки ден. Да бъдеш майка е благословия. Аз се надявам към всички вас да се отнасят като с кралици днес. Днес се нуждаете от заслужена почивка и релакс“, написа тя в Instagram.

Лили-Роуз Деп

Моделът изпрати послание към своята майка – Ванеса Паради. Тя сподели снимка с нея и написа, че я обича: „mommy PERIOD! Je t’aime #mamanday“

Кайли Дженър


Милиардерката вдигна пищно парти за първия рожден ден на дъщеричката си Сторми. По повод Деня на майката, тя сподели, че най-доброто нещо, което е направила през живота си, е момиченцето ѝ. По думите ѝ, да бъде майка е нейната роля в живота.

Криси Тейгън


Съпругата на Джон Леджънд публикува снимка с дъщеря си Луна. Текстът към нея е насочен към една от каузите на модела – за по-голямата информираност на жените за следродилната депресия. Тя имаше такава след раждането на сина си Майлс.

Тейгън изтъква, че заедно с още няколко жени е създала специална група, в която всеки може да сподели как се е справил с проблема и да окаже подкрепа на други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари