IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън все по-често с превързани пръсти. Защо?

28 май 2019 11 30

Фенове се зачудиха за причината...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Феновете на кралското семейство много внимателно наблюдават всяка тяхна поява. Всичко, което им се стори малко странно, бива дълго коментирано.

Сред един от въпросите, които започват да си задават напоследък е защо херцогинята на Кеймбридж и съпруга на принц Уилям – Кейт често носи лепенки на пръстите си и то по време на официални нейни изяви, пише OK Magazine.

Става ясно, че Мидълтън, която е и майка на три деца е забелязана често да носи бежови лепенки на пръстите си. Последно тя бе забелязана да е с превързан пръст при подготовката за откриването на годишната градинска изложба на Кралското общество на градинарите Chelsea Flower Show.

Дали Кейт не внимава и затова ръцете ѝ имат нужда от превръзка или у дома игрите са малко по-впечатляващи, така и не става ясно. От Бъкингамския дворец така и не коментират подобни факти, а и още нито един британски журналист не се е осмелил да я попита.

Звездни двойки, които станаха родители през 2019

Факти, които може би не знаете за „Игра на тронове“


Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари