IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Цонева очаква момиченце

28 май 2019 08 50

Снима се по бельо с корема

Източник: BulFoto

Източник: BulFoto

Десислава Цонева очаква момиченце. Тв водещата сама съобщи пола на бебето, качвайки снимка в Instagram. 

Красавицата от малкия екран е публикувала две снимки по бельо, като към една от тях е поставила хаштаговете #babyboom #littlegirlontheway/ #бременнокоремче #малкомомиченцеенапът, с което потвърждава, че очаква женска рожба. 

Най-вероятно Цонева е минала четвъртия месец от бременността. 

След зачеването, дъщерята на покойния Димитър Цонев криеше хубавата новина и носеше широки дрехи, но коремчето ѝ вече си личи. 

Бащата на бебето се казва Явор Стефанов и е с 19 години по-възрастен от Деси. Тя споделя в интервюта, че именно той ѝ е помогнал да превъзмогне загубата на баща ѝ и така любовта между тях пламнала. 

 

 

„Разликата ни е 19 години – колкото е един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата съдба! Как да не вярвам, след като нито веднъж не сме се скарали сериозно, след като отношенията ни са толкова вдъхновяващи и дори жестоки подмолни интриги не успяха да всеят раздор помежду ни?“, обяснява тя. 

Цонева има син от връзката си с Янчо Таков. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари