IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг на 51: Толкова съм благодарна

29 май 2019 11 50

Подпомага организации за борба с рака на гърдата

Източник: Reuters

Източник: Reuters

„Благодаря много на всички за пожеланията за рождения ден. Ако знаеше това малко момиченце какво бъдеще я очаква. Толкова съм благодарна на моето семейство, приятелите, на всички вас, мои почитатели, както и на любовта на живота ми.“. Това написа Кайли Миноуг в Instagram, която в понеделник стана на 51 години. 

Вместо да сподели как е изкарала празника, певицата избра да се върне назад във времето и сподели своя детска снимка. На нея тя е едва 5-6-годишна, гледайки замечтано пред обектива. 
Както всяка година, Миноуг зарадва феновете си с неизлъчвани кадри от свои проекти. Този път тя им показа моменти от заснемането на клипа „Better The Devil You Know“ от 1990 г. Тогава тя е в разцвета на своята кариера.  

Миналата година Кайли отбеляза 50-годишнината си с шумно парти и се снима гола, като прикри част от тялото с любимата си китара. 

„Последното десетилетие е относно борбата ми с рака на гърдата. Благодарение на семейството ми, лекарите и на вас, разбира се, успях да се преборя“, споделя изпълнителката през 2018 г. Тогава тя припомни, че след като е спечелила битката с коварната болест, е решила да подпомага две организации. Още тогава тя прикани своите близки да не ѝ подаряват подаръци, а да направят дарение. 

Заради болестта изпълнителката прекъсна участията си за известно време, но през 2006 г. обяви, че е оздравяла напълно.  

През 2018 г. Кайли Миноуг издаде последния си албум – „Golden“, който е четиринадесети подред. Сега феновете ѝ очакват нови парчета.  

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари