IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьори, които не получиха знакови роли

9 юни 2019 10 45

Дали филмите щяха да бъдат различни с тези звезди в главните роли

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Представяте ли си друг да играе Джак в „Титаник“, или пък г-жа Смит да не е Анджелина Джоли? Със сигурност ще ви е трудно, тъй като голяма част от успехите на тези филми се дължат на прекрасната актьорска работа на главните персонажи. Разбирателството и доброто напасване на екипа е едно от най-важните неща във филмите, особено в романтичните и затова е важно да бъде направен добър кастинг преди да започнат снимките. Но е имало възможност все пак лицата, които познаваме днес, да не достигнат до филма, който ги прави известни или пък им носи успех в любовта.

Вижте кои актьори пропускат невероятна възможност.

Гуен Стефани в „Г-н и г-жа Смит“.

Дали певицата и Брат Пит щяха да се впуснат в страстна любов, ако Стефани беше получила ролята на Джейн в романтичния екшън? Сега не можем да си представим друга да изиграе по-добре на пръв поглед обикновена съпруга, която крие от мъжа си истинската си същност, но е имало и такъв вариант. „Много исках ролята, но музиката беше по-важна за мен“, сподели Гуен в интервю през 2016 г. Все пак Анджелина Джоли получава шанса и оттам започва историята на една от най-известните холивудски двойки. Любовта между нея и Брат Пит завърши с развод, но ние не можем да си представим друг да беше изиграл Джейн.

Еди Редмейн в „Междузвездни войни“

Носителят на „Оскар“ сподели, че се е явил на прослушване за ролята на Кайло Рен в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. „Опитвах се много пъти и винаги сменях интонацията на говора“. За съжаление на Редмейн режисьорът така и не го харесва и за ролята е избран Адам Драйвър. Но това явно не е попречило и в момента той има главна роля в друга фантастична поредица, която е по книгите на Дж. К. Роулинг.

Ема Уотсън и Майлс Тейлър в „Ла Ла Ленд“

Филмът „Ла Ла Ленд“ впечатли всеки един романтик по света. Макар да беше фаворит за „Оскар“, той така и не успя да се добере до статуетката, но пък си спечели голям рейтинг и огромен интерес. Голяма заслуга за успеха имат Ема Стоун и Райън Гослинг, които играят Миа и Себастиан. За малко обаче да не видим техните лица на екран. За женската роля се е подготвяла и друга Ема. Г-ца Уотсън е искала да пее и да танцува под дъжда, но тогава е имала ангажимент към „Красавицата и звярът“ и не е успяла да се класира. Смята се, че Гослинг е можело да бъде заменен от Майлс Тейлър. Но нещата не се развили в тази посока и благодарение на това Гослинг ни впечатлява с умението си да пее.

Матю Макконъхи в „Титаник“

Макконъхи почти е успял да се качи на палубата на историческия кораб. В интервю той споделя, че е бил почти сигурен, че ще получи ролята. „Наистина бях доволен от себе си. Кейт Уинслет – също. Но Джеймс Камерън хареса повече Леонардо ди Каприо“. Ние пък не можем да си представим някой по-подходящ за ролята на бедното момче, което печели не само билети за най-големия кораб в света, но намира и любовта на живота си.

Дженифър Лорънс в „Здрач“

Преди да се превърне в звезда с ролята си на Катнис в поредицата „Игрите на глада“, Лорънс се явила на прослушване за друга популярна сага. Тя сподели в интервю, че едва ли би се справила с известността, която „Здрач“ донася на своите герои. „Спомням си, че гледах първия филм и след това видях Кристин Стюард на червения килим и как папараци я преследваха навсякъде“.

 

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
koito se bori za roli , moje bi e taka ot strani poglednato , az pravia ne6tata zaradi samia 4ovek do men .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар