IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надпреварата продължава: Кейт победи Меган

10 юни 2019 14 30

Херцогинята на Кеймбридж – по-обичана от бившата актриса

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не спира конкуренцията между херцогините на Кеймбридж и Съсекс. Надпреварата между двете не престава и неведнъж медиите пишат, че отношенията между Катрин и Меган са доста обтегнати.

В допитване за обществената обич, победата отива при съпругата на принц Уилям – Кейт, пише в. Daily Express.

Според изданието херцогинята на Кеймбридж е получила завидните 32 процента от гласовете, докато „съперницата“ ѝ са предпочели едва шест процента от участниците.

Въпреки че надделя по популярност над Меган Маркъл, херцогинята на Кеймбридж Катрин не успя да се пребори за обществената любов с кралица Елизабет Втора.

За Нейно Величество, която в събота отбеляза официално 93-ия си рожден ден с традиционния военен парад, са гласували 42 процента от поданиците ѝ.

На парада херцогинята на Съсекс Меган отбеляза първата си публична поява след раждането на сина ѝ Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Челната петица на най-популярните членове на британското кралско семейство се допълва от съпрузите на двете височайши дами – принцовете Уилям и Хари, които си поделят по пет процента от гласовете.

За принцеса Ана са гласували три процента от участниците в допитването. По два процента са получили престолонаследникът принц Чарлз, съпругата му, херцогинята на Корнуол Камила, и принцеса Шарлот, а по един – съпругът на кралицата принц Филип, който днес навършва 98 години, и графинята на Уесекс Софи.

Херцогът на Единбург се очаква да отпразнува рождения си ден с Нейно Величество. Според изданието, което се позовава на кралски наблюдатели, Елизабет Втора и принц Филип водят отделни животи и не се виждат „със седмици“. Съпругът на кралицата официално преустанови обществените си ангажименти през 2017 г., припомня изданието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари