IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раздялата: Ирина и Брадли в борба за попечителство над детето

27 юни 2019 11 50

Двамата преживели трудни моменти, тъй като актьорът живеел с майка си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След раздялата на актьора и режисьор Брадли Купър и модела Ирина Шейк идва трудния въпрос за попечителството на 4-годишната им дъщеричка.

Двамата живеят в различни щати и раздялата им прави въпроса около грижите за детето още по-сложен. Ирина иска да живее в Ню Йорк, а Брадли Купър остава в Лос Анджелис, заради филмовата си кариера, пише Metro.

Може би точно това е и причината за раздялата им. "Ирина никога не се почувства у дома в Лос Анджелис, особено в къщата в Пасифик Палисейдс, защото майката на Брад живееше там с тях и това предизвикваше напрежение - каза човек от обкръжението им пред сп. "Grazia". - Какво е добре за Леа, е на преден план в разговорите им. На повърхността те се стараят да са любезни заради дъщеря си".

Когато Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха преди три седмици, се говореше, че отношенията им остават приятелски и ще поделят попечителството върху детето си, родено през март 2017 г.

Откакто Ирина Шейк си тръгна от дома им с куфар и без годежен пръстен, Брадли Купър гледа малката Леа през деня. Миналата седмица Ирина беше заснета с Леа в Ню Йорк, където имаше професионални ангажименти.

И двамата са много натоварени и не са споделяли как планират да съчетават работата си с родителските задължения.

Има възможност Брадли да стане доста ангажиран през есента, когато се предполага, че ще замени Леонардо ди Каприо в "Алеята на кошмарите" на Гийермо дел Торо. Ако това стане, може би Ирина ще е тази, която трябва да се погрижи за малката Леа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари