IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Крис Прат го дари с... прасенца

6 юли 2019 06 00

Двамата мислят и за деца, но преди тях...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Крис Прат и съпругата му Катрин Шварценегер се наслаждават на първите си дни като семейство. Двамата сключиха брак в имение в Калифорния в компанията на близки приятели.

Те дори споделиха, че вече мислят за деца. Прат има дъщеря от първата си съпруга Ана Фарис. За Катрин това е първи брак.

Дъщерята на Арнолд Шварценегер реши да изненада съпруга си по повод отминалия му скоро рожден ден като му подари две прасенца куне-куне.

Всъщност решението на Катрин не е толкова странно, тъй като през април тази година актьорът е останал без домашния си любимец  – дивото прасе Магнус.

Прат бил очарован от подаръка и сподели емоциите си на страницата си в Instagram: „Благодаря ти, Катрин, за двете прасенца. Това е най-хубавият подарък за рождения ми ден. Кръстихме ги Тим и Фейт. Прекрасни са. Любовта им е осезаема и вдъхновяваща. Обичам ги и нямам търпение да гледам как растат. Прасенцата няма да станат на бекон! Те са най-новите членове на нашето Приятелско царство от помилвани животни – кози, овце, прасета. Тим и Фейт ще прекарат целия си живот във фермата, докато не се споминат от старост след дълги години“.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари