Меган Маркъл направи първата си публична разходка с малкия Арчи. Херцогинята на Съсекс го заведе на благотворителен мач по поло, в който участва съпруга й. 

Жената на принц Хари веднага привлече вниманието на събитието. Заедно с нея бе и херцогинята на Кеймбридж с трите си деца. 

Папараците са уловили как Меган носи сина си на ръце, увит с пелена. Тя носи широка спортна рокля в масленозелен цвят и тъмни очила. 

„Колко е сладък мъникът. Първата му снимка на поло“, „Страхотен е“, пишат почитатели на британското кралско семейство в социалните мрежи.

Преди да стане херцогиня: Кое училище е посещавала Меган Маркъл?

На снимките ясно се вижда, че бебето има очите на майка си и като че ли е с леко рижава косичка като тази на баща му. 

На кадрите, разпространени в световните медии се вижда, че Меган и Кейт са в добри отношения. Херцогинята на Кеймбридж дори бе забелязана да седи на тревата, докато децата ѝ си играят в багажника на колата им. В един момент камерите са уловили как тя слага слънчевите си очила на принц Луи и заедно с етърва си се смеят на физиономиите, които прави момченцето.

Това е първа поява на най-малкия член на кралското семейство пред публика. Преди броени дни той бе кръстен на частна церемония.  

Наруши ли Мегън Маркъл протокола на Уимбълдън?