IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Хайланд от „Модерно семейство“ се сгоди

17 юли 2019 11 50

Звездата каза „Да“ на плажа

Reuters

Reuters

Сара Хайланд се сгоди. Звездата от популярния американски сериал „Модерно семейство“ е казала „Да“ на своя приятел Уелс Адамс. 

„Аз ще бъда Джони, ти ще си Джун. Завинаги“. Това написа бъдещият младоженец в Instagram и качи видео от предложението му. В него той и красивата актриса са на безлюден плаж. 

Адамс е заснел с дрон вълнуващия момент, в който пада на колене пред любимата си, вади кутийка от джоба и ѝ подава годежния пръстен. 

От клипа не се вижда лицето на Сара в близък план, но ясно личи реакцията ѝ. Тя започва да подскача и си подава ръката, за да може той да ѝ сложи пръстена. После го прегръща и целува няколкократно. 

Бъдещата г-жа Адамс също не пропусна да се похвали в социалната мрежа. Тя качи снимка, на която показва ръката си с пръстена. Към нея е написала: „Това чувство, когато не можеш да спиш и да ядеш, но искаш да докоснеш звездите“. 

Много фенове поздравиха младата двойка и им пожелаха много щастливи мигове заедно.

Щастливи заедно: Сара Хайланд и Уелс Адамс на почивка в планината

Хайланд и Уелс започват да излизат през октомври 2017 г. Двамата не крият връзката си от медиите още в самото начало.   

 

Сара Хайланд: Здравословните ми проблеми ме докараха до депресия

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари