IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп с поредно обвинение към бившата

30 юли 2019 05 40

Амбър Хърд отрича

Reuters

Reuters

Джони Деп отправи поредни обвинения към бившата си съпруга. Той обяви пред американски медии, че Амбър Хърд толкова му била ядосана, че си изгасила цигарата в лицето му. Вследствие на това му останал белег. 

Сайтът „The Blast“ публикува снимка, с която да докаже твърденията на холивудската звезда. На нея Деп лежи на носилка, а по лицето му си личи ясно къде е била изгасена цигарата – на дясната му буза. 

Въпросният кадър е представен като доказателство в съда. Той е използван по дело, в което актьорът съди британска медия заради това, че го е нарекла „бияч на съпруги“.

Въпросният инцидент с цигарата е от 2015 г. Тогава Джони и Амбър били в Австралия. След бурен спор, тя го замерила с бутилка, като му наранила пръстите на едната ръка. После си загасила фаса в лицето му. 

Забъркаха Джеймс Франко в драмата между Джони Деп и Амбър Хърд

Според запознати, причината за скандала била, че Джони обсъждал изготвянето на предбрачен договор с адвоката си. 

Междувременно бившата съпруга на „карибския пират“ отхвърля обвиненията. От друга страна адвокатът на Деп твърди, че именно тя е упражнявала насилие над него. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари