IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов спор между Анджелина и Брад – за дъщеря им Шайло

5 август 2019 11 40

Момичето иска да живее при баща си

Reuters

Reuters

Нов спор започнаха Анджелина Джоли и Брад Пит. След като почти разделиха имуществото си, двамата са изправени пред проблем – най-голямата им дъщеря иска да живее при баща си.

Шайло, която е биологично дете на известните актьори, се чувствала много зле в компанията на майка си и пожелала да напусне дома ѝ. 13-годишното момиче, което се държи и се облича като момче, не харесвало начина, по който Анджелина се променила по време на развода.

Според тийнейджърката, която иска да си смени официално пола, мястото, където живее в момента е „зона на бедствия“. Тя директно си събрала багажа и отишла при Брад Пит.

„Тя просто я постави пред свършен факт с информацията, че напуска дома си... Анджи ще бъде съсипана, когато разбере, че Шайло наистина я е напуснала“, съобщава източник, близък до семейството.

Джоли разреши на дъщеря си да си смени пола

Според запознати, бившият на Джоли посрещнал с отворени обятия дъщеря си и бил готов да гледа и другите деца, ако те пожелаят да останат при него за постоянно.

Преместването на Шайло поставя под въпрос договорката за попечителството на децата на разпадналата се двойка, част от които са осиновени по време на брака.

По-рано актрисата бе ядосана до такава степен на мъжа си, че не даваше той да общува с децата. По-късно обаче отношението ѝ се промени.

Джоли с децата: Всеки ден е приключение

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари