IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рядкост: Бекъм нежно целува Виктория на яхтата на сър Елтън Джон

26 август 2019 11 30

Голямата фамилия се наслаждаваше на почивката си в Южна Франция

Снимка: Instagram

Дейвид Бекъм бе забелязан да се забавлява със семейството си, показвайки рядка привързаност към своята съпруга Виктория в неделя на луксозната яхта на сър Елтън Джон в Южна Франция, пише Daily Mail.

44-годишната футболна легенда  в компанията на своята дъщеря Харпър и синовете си се гмуркаха, докато 45-годишната Виктория си говореше със съпруга на музиканта Дейвид Фърниш.

На яхтата се виждаше, че Ромео и Бруклин доста се забавляваха на почивката на фона на твърденията, че последният се е разделил с приятелката си Хана Крос.

Дейвид бе в отлично настроение и форма и под слънчевите лъчи той нежно целуна Виктория, облечена в шикозна бяла рокля с тънки презрамки, отбелязва изданието.

Спортната звезда показа перфектната си форма, скачайки с Харпър във водата. Момиченцето изглеждаше много сладко в цял бял бански, покрит с еднорози. В същото време Виктория развълнувано документира случката, като засне скока с телефона си.

На яхтата бе и Елтън Джон и големият му син Захари, който също се радваше на водата.

Това не е първия път, когато семейство Бекам прекарва августовската си ваканция на яхтата на музиканта. Миналата година те също бяха забелязани заедно. 
Денят продължи в игри и закачки. Дейвид скочи с Бруклин и Ромео от ръба на яхтата. Всички използваха времето да охладят деня с игра във водата, а децата похапнаха и сладолед. Бруклин бе в добро настроение, въпреки новините около приключилата му осем месечна връзка.

Той и Хана отдавна не са били забелязвани заедно, а преди брюнетката бе до него при всеки специален повод – от филмовия фестивал в Кан до представянето на Седмицата на модата с майката на Бруклин – Виктория. 

Според някои медии, двамата са се разделили по препоръка на бащата на младежа – Дейвид, тъй като той виждал, че връзката им е твърде шумна и изпълнена с препирни. Младите всъщност са се разделяли неведнъж, заради бурните си отношения, пише още изданието. Семейство Бекъм публикува на страниците си в Instagram моменти от паметния ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари