IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първата заплата на Джей Ло била... 10 долара

28 август 2019 17 00

Дженифър Лопес грее от корицата на Variety

Снимка: Variety

Световно турне. 38 концерта за два месеца - всичките разпродадени. Години - 50. Последователи в социалните мрежи - 140 млн. Това накратко е визитката на Дженифър Лопес. Певицата, която вече планува сватбата си с атлета Алекс Родригес, впечатлява с красота от корицата на септемврийския брой на Variety.

Още от началото на кариерата си, Лопес трябва да се справя с трудностите на музикалния бизнес, злите очи и таблоидите, които не спират да я преследват и да пишат всякакви неща за нея - повечето от тях не са истина. Освен това тя се сблъсква и със стериотипите на Холивуд, когато иска да пробие в киното. "Преди 30 години ми казваха, че щом съм с латиноамерикански произход, ще играя само испански роли. Ще бъдеш прислужницата във филма", признава тя пред Variety.

Джей Ло

Снимка: Variety

Първата й голяма роля е тази на Селена в едноименния филм, разказващ за живота на музикалната икона. Тя успява да спечели честта след кастинг, на който се явяват още 22 хил. актриси. Тогава Лопес е на 26 години и твърди, че този филм е бил повратната точка в кариерата й. За играта си, тя получава 1 млн. долара, което я превръща в най-скъпоплатената латиноамериканка в света. 

Първата й заплата обаче е далеч от тази колосална сума. Още на 10 години, Лопес започва да помага във фризьорски салон, на който собственикът е познат на майка й. "Чистех косата, която е паднала при подстижка и миех мивките. Исках 10-те долара, които получих да отидат за неща, които аз желаех. Чувството беше чудесно", спомня си певицата. 

Джей Ло

Снимка: Variety

Сега, Лопес е личност, която разполага с много повече от 10 долара в сметката си. Признава, че обича да е начело и да се чувства като капитан, който управлява голям кораб. Споделя, че не обича да крещи, а хората около нея бързо научават кога е разочарована от обстановката. "Ставам много тиха и смятам, че никой не иска да ме вижда така". 

Режимът на певицата е доста по-различен от този на обикновените хора. Ако няма ранни ангажименти на другия ден, Лопес признава, че ляга чак към 4 сутринта. Спи до 10-11, а понякога дори може дори да я заварите в леглото по обяд. "Този график е по-добър за мен". 

Джей Ло

Снимка: Variety

Световното й турне приключи само преди няколко седмици, а по време на него Лопес навърши 50 години. Тя отпразнува повода с концерт, след което заведе семейството и приятелите си на шумни парти, на което дори се изяви и като диджей. 

На 13 юли обаче се случва нещо неочаквано. Лопес се казва на сцената в Ню Йокр, но в същия момент масов токов удар прекъсва електрозахранването в цял Ню Йорк, включително и на Медисън Скуър Гардън. Тя отказва да се евакуира и вярва, че всичко ще се оправи бързо. За съжалание обаче проблемът е по-голям отколкото изглежда и Лопес е принудена да прекъсне концерта.

Джей Ло

Снимка: Variety

"Няма ток в Ню Йорк и на Медисън Скуър Гардън. Сърцето ми е разбито, но ще трябва да отложим концерта тази вечер. Ще има нова дата. Обичам ви. Останете в безопасност", написа певицата в Инстаграм веднага след инцидента. Въпреки всичко, турнето й беше повече от успешно. На сцената тя изпълни едни от най-големите си хитове, с които си е заслужила титлата "Музикален идол". 

"Не вярвхме, че 50 хил. души ще дойдат в Тел Авив или пък 30 хил. в Москва", споделя пред Variety мениджърът на певицата Бени Медина. Тази година Лопес ще зарадва феновете и от големия екран. Тя ще участва във филма "Бандитки", където ще изиграе ролята на собственик на стриптийз клуб в Ню Йорк, който също е ударен от световната финансова криза през 2008 година. Освен, че ще играе, Лопес е и продуцент на филма.

Джей Ло

Снимка: Instagram

На 50 години, певицата продължава да доказва на света, че страстта да правиш това, което обичаш е по-силна от всичко. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари