IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натрапчиви фенове тормозят Кристиан Костов

9 октомври 2019 10 40

Преследвали го, обясни певецът в социалните мрежи

Instagram

Натрапчиви фенове вдигнаха нервите на иначе спокойния Кристиан Костов. Младият изпълнител съобщи в Instagram, че го тормозят по телефона и преследват.

„Като артист съм свикнал да си правя снимки, видеоклипове, селфита и други. Схващате идеята, нали? И така... днес имах бизнес среща, затова се събудих много рано, но нито се чувствах добре, нито изглеждах така. Просто не беше най-добрият ми ден. Реших да отида да си взема шоколадово мляко, за да се развеселя, но там ме чакаше човек (все още не знам как е разбрал къде точно ще бъда, но както и да е...) Той ми каза: „Здравей, Крис, нека да направим селфи“. Любезно помолих да не се снимаме точно днес, а също и да не върви след мен, защото не съм в настроение. Не за първи път го виждам, със сигурност ЗНАМ, че вече имаме поне 5-7 селфита“, обясни той.

Кристиан Костов влезе в класация на „Евровизия“

Кристиан забелязал, че мъжът го следи, но продължил по пътя си за срещата, която имал. „30 минути по-късно приключихме и когато излязох навън, ме чакаха четирима по-големи хора, които настояваха да се снимаме. Изтъкнаха, че са чакали да изляза в продължение на 1 час. Нещо повече – казаха ми, че съм ДЛЪЖЕН да го направя, защото съм публична личност и нямам право на лично пространство. Отново любезно отказах, защото се плаша от хора, които ме дебнат и преследват“, казва още Костов.

Певецът разказа, че едвам успял да избяга от мястото, докато негов приятел останал, за да се разправя с преследвачите.

Изпълнителят признава, че след случилото се го тормозят в социалните мрежи: „Сега получавам съобщения, изпълнени с омраза, не знам как са научили телефонния ми номер, но вече дори не се изненадвам), в тях се пише: „Тъжно е, че някога обичах работата ти, понеже ти си голям боклук, мършав пед*раст... (хомофобия, здравей) Върни се във Виена“ и т.н. и т.н.".

Костов посочва, че държи на личното си пространство и не иска да го притесняват по този начин. 

„Чувствам се отговорен за действията си спрямо хората, които ме подкрепят и се опитвам да достигна очакванията на всички – да бъда добър човек. Но не можете да си представите колко пъти другите са груби“, написа той в Instagram. 

След емоционалния пост, певецът, който взе второ място на „Евровизия“ през 2017-а, получи вълна от подкрепа от страна на верните му почитатели. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари