IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари призна: С Уилям вървим по различни пътища!

22 октомври 2019 08 40

Той отбеляза, че много го обича и че ще бъде до него

Снимка: Reuters

Между принц Хари и принц Уилям наистина не всичко върви гладко, но това не означава, че двамата враждуват помежду си. Това стана ясно от документалния филм „Harry & Meghan: An African Journey“, в който принц Хари за първи път коментира слуховете за конфликт с брат си.

„Произлиза нещо и това е неизбежно. Но ние сме братя и винаги ще бъдем. Сега наистина вървим по различни пътища. Но аз винаги ще бъда до него, точно както и той до мен. Не се виждаме толкова често, както по-рано, но това е заради ангажиментите ни. Много го обичам“, споделил херцогът на Съсекс.

Хари добавил: „Повечето от разговорите ни не са на определена тема. Като всички братя и ние преживяваме различни неща – добри и не толкова“
В същото време след посещението си в Африка херцозите на Съсекс обявиха, че възнамеряват да си вземат почивка от кралските ангажименти. Даже определиха и къде ще бъдат с малкия Арчи. Те избират да посетят САЩ, съобщаваThe Sunday Times.


Според информация на изданието Меган и Хари ще са там шест седмици – от началото на ноември до коледните празници. Те искат да посветят времето си изключително на семейството.

Снимка

Очаква се, че Деня на благодарността, който в САЩ се празнува на 28 ноември двамата ще отбележат с майката на Меган – Дория в дома ѝ в Калифорния. Коледата те ще празнуват във Великобритания с кралица Елизабет и другите членове на кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари