IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж се омъжи

22 октомври 2019 14 50

Певицата обяви новината в Инстаграм

Снимка: Reuters

Честито на Ники Минаж! Рапърката вече може да се похвали, че е семейна. Само преди ден тя обяви, че се е венчала за своя годеник Ник Пери. Съобщението стана в Инстаграм, където Минаж публикува клип, на който се виждат чаши с надпис „Госпожа и Господин“, както и шапки, които са щампирани с „Булка“ и „Младоженец“.

Под клипа, изпълнителката написа само Оника Таня Мараж Пети, 21-10-19. По този начин тя показва на своите фенове, че взима фамилията на съпруга си и явно официалната дата на бракосъчетанието е 21 октомври.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Минаж отдавна се обръща към своята половинка с прякора 'съпруже', което накара феновете да помислят, че двойката е сключила тайно брак. Досега обаче нямаше официално потвърждение от никого, затова смятаме, че сватбата е била само преди ден.

Минаж и Пети се срещат от 2018-а година, но потвърдиха за връзката си чак през декември. Това стана със снимка в Инстаграм, под която рапърката написа "Той иска да съм неговата съпруга, неговата госпожа". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Кенет Пети не е с много чисто минало. Той е регистриран като сексуален насилник в Ню Йорк, както и е осъден за убийство през 2002 година. Това накара много от феновете на Минаж да се притесняват за нея, но изпълнителката не вижда нищо нередно в новия си съпруг. 

В отговор на коментар в Инстаграм, който засяга обвинение в изнасилване, Минаж отговаря „Той е бил на 15, а тя на 16. Имали са връзка, но в интернет всичко е объркано. Не може да ми съсипете живота“. 

Ники Минаж с тежко детство, ужасите – в документален филм

Според TMZ, двамата съпрузи се познават още от тийнейджърските си години и рапърката смята, че днес Пети е съвсем различен и зрял човек. 

Ники Минаж отмени концерта си в Саудитска Арабия на 18 юли

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари