IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Джилънхол рискува живота си заради куче

24 октомври 2019 11 00

Актьорът спасил далматинец от катастрофа

Снимка: Reuters

Джейк Джилънхол е един от любимците в Холивуд. Почти никога не се забърква в неприятности, често играе роли, в които да се влюбите и винаги откликва на фенове и репортери. Наскоро обаче той прие друго амплоа, където играе злия. Във филма „Spider-Man: Far From Home“, актьорът влиза в ролята на Мистерио, който се изправя срещу Питър Паркър (в ролята Том Холанд).

В реалния живот обаче, Джилънхол явно няма нищо общо със злото. Наскоро той е изскочил на улицата в пиков час в Ню Йорк, за да спаси избягало куче. Според Page Six, далматинецът се е освободил от каишката си и побягнал към колите. Актьорът се разхождал, когато вижда беглеца и веднага се насочва към него.

Джейк

Снимка: Reuters

Първоначално Джилънхол се опитал да изгони кучето от улицата, но то не помръднало. Затова актьорът прибегнал до други мерки – излязъл пред колите и ги накарал да спрат. Стигнал до далматинеца, успокоил го и го завел отново при собственика му.

Този ход не е изненада за феновете на актьора. Той многократно е споделял, че е фен на четириногите домашни любимци. „Обожавам кучетата. Просто ги обожавам. Те са толкова игриви. Мисля, че изваждат на показ тази черта и в характера на човек“, казва той пред W Magazine.

За щастие, при инцидента няма пострадали и героят Джейк Джилънхол е върнал кучето невредимо. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари